Selecteer de taal

8100 ingrid Drive, Elgin TX 78621 +1 (512) 772-1972 info@ewcmi.us Sun-Fri 10:00 - 16:00H CST

3dflags nld1 3

A white cup of aromatic coffee on a wooden table. Beautiful latte art.Meer Publicaties in het Nederlands

In de toekomst zullen er meer publicaties in het Nederlands worden toegevoegd. We willen ons aanbod uitbreiden om onze Nederlandstalige lezers een bredere selectie van inhoud te bieden. We blijven groeien en streven ernaar om een verrijkende leeservaring te bieden voor iedereen die onze publicaties in het Nederlands ontdekt.

 

 

 

Agreement HandShake

Contract voor Taalredacteuren

Categorie: Nederlands
Read Time: 2 mins
Hits: 541

Contract voor Taalredacteuren

Dit contract ("Contract") wordt aangegaan tussen Eagle Wings Charismatic Ministries International ("EWCMI") en de Taalredacteur ("Redacteur").The contract on desktop, selective focus image on sign a contract

 1. Scope of Work
  De Redacteur is verantwoordelijk voor het corrigeren en bewerken van geloofsgerelateerde inhoud in de doeltaal (Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Italiaans) om nauwkeurigheid, duidelijkheid en consistentie te waarborgen.

 2. Toewijding
  De Redacteur stemt ermee in om hun tijd en expertise te wijden aan het vervullen van de toegewezen bewerkingstaken door EWCMI prompt en efficiënt.

 3. Vertrouwelijkheid
  De Redacteur zal strikte vertrouwelijkheid handhaven met betrekking tot alle materialen en informatie die tijdens het bewerkingsproces worden verkregen.

 4. Vergoeding
  Het werk van de Redacteur is vrijwillig en er zal geen financiële vergoeding worden verstrekt. Echter, EWCMI erkent de waardevolle bijdrage van de Redacteur aan de bediening.

 5. Beëindiging
  Elke partij kan dit Contract op elk moment beëindigen met voorafgaande kennisgeving.

 6. Eigendom
  Alle bewerkte materialen blijven eigendom van EWCMI.

 7. Erkenning
  Door bewerkingsdiensten aan EWCMI te verstrekken, erkent de Redacteur hun akkoord met de in dit Contract uiteengezette voorwaarden.

 Close Up Of Businessman Signing A Contract.  

Ondertekend:

 

Eagle Wings Charismatic Ministries International (EWCMI)

Datum: _______

Typ alstublieft uw volledige naam als uw handtekening.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

 

Webmaster

Note: EWCMI does not underwrite, support, and does not receive any payment from the advertisements at TuneIn.

Privacy Policy

GDPR Privacy Policy

(c) EWCMI 2009-2023 Terms of Use
All Donations, Seeds, and Tithes to Eagle Wings Charismatic Ministries International are tax deductible per the Internal Revenue Code 501(c)(3) Public Charity Status 170(b)(1)(A)(i) DLN 17053243329039
  Site Seal

Login