Selecteer de taal

8100 ingrid Drive, Elgin TX 78621 +1 (512) 772-1972 info@ewcmi.us Sun-Fri 10:00 - 16:00H CST

Christiaan J. de Ruiter - Auteur

Categorie: Nederlands
Read Time: 3 mins
Hits: 1315

Artikelindex

Christiaan J. de Ruiter

Functies : Programmeur/Redacteur/Pastor/Auteur/Producent PastorChris Bible
Stijlen :

Lofprijzing en aanbidding, Messiaans, CCM, Brass

Programmadagen : Maandag - Vrijdag
Favoriete Artiesten :

Michael Eliyahu ben David, Ofra Haza, 8th Day,

Miquedem, Michael W. Smith

Favoriete Bijbelvers : Filippenzen 4 : 13

Getrouwd met :

Wilma Jean Hawthorn

Vader van :

5

 (Over)grootvader van :

26

 

Dr. Christiaan J. de Ruiter, ook bekend als Pastor Chris, werd geboren in Nederland als de jongste van zes kinderen. Hij groeide op binnen het Leger des Heils en had een levendige opvoeding, waarbij hij actief betrokken was bij het koor en de brassband. Toen hij naar de Verenigde Staten verhuisde, zette hij zijn betrokkenheid voort bij de Amerikaanse tak van het Leger des Heils, waar hij diende als plaatselijke officier, bandleider en instructeur.

Tijdens zijn tijd bij het Leger des Heils ondernam Dr. de Ruiter talloze evangelizatie reizen door het westen van de VS, waarbij hij het Evangelie verspreidde met zijn krachtige woorden en muzikale talenten. Echter, er begon een verlangen in hem te groeien om meer te ontdekken. Aangemoedigd door zijn dierbare vriend, Dr. J.B. Davidson, begon hij te overwegen of het tijd was om een definitieve beslissing voor Christus te nemen en gehoor te geven aan de roeping om een kerk te leiden. Door gebed zocht hij goddelijke leiding en ontving hij bevestiging van God.

Als gevolg daarvan werkten Dr. de Ruiter en zijn vriend samen om New Beginnings Christian Center op te richten, waar ze dringend nodige bediening in gebed en genezing brachten aan de gemeenschap van Murray, Utah.

Webmaster

Listen Banner

Note: EWCMI does not underwrite, support, and does not receive any payment from the advertisements at TuneIn.

Privacy Policy

GDPR Privacy Policy

(c) EWCMI 2009-2023 Terms of Use
All Donations, Seeds, and Tithes to Eagle Wings Charismatic Ministries International are tax deductible per the Internal Revenue Code 501(c)(3) Public Charity Status 170(b)(1)(A)(i) DLN 17053243329039
  Site Seal

Login