Selecteer de taal

8100 ingrid Drive, Elgin TX 78621 +1 (512) 772-1972 info@ewcmi.us Sun-Fri 10:00 - 16:00H CST

3dflags nld1 3

A white cup of aromatic coffee on a wooden table. Beautiful latte art.Meer Publicaties in het Nederlands

In de toekomst zullen er meer publicaties in het Nederlands worden toegevoegd. We willen ons aanbod uitbreiden om onze Nederlandstalige lezers een bredere selectie van inhoud te bieden. We blijven groeien en streven ernaar om een verrijkende leeservaring te bieden voor iedereen die onze publicaties in het Nederlands ontdekt.

 

 

 

Agreement HandShake
Categorie: Nederlands
Read Time: 2 mins
Hits: 590

Contract voor Taalredacteuren

Dit contract ("Contract") wordt aangegaan tussen Eagle Wings Charismatic Ministries International ("EWCMI") en de Taalredacteur ("Redacteur").The contract on desktop, selective focus image on sign a contract

 1. Scope of Work
  De Redacteur is verantwoordelijk voor het corrigeren en bewerken van geloofsgerelateerde inhoud in de doeltaal (Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Italiaans) om nauwkeurigheid, duidelijkheid en consistentie te waarborgen.

 2. Toewijding
  De Redacteur stemt ermee in om hun tijd en expertise te wijden aan het vervullen van de toegewezen bewerkingstaken door EWCMI prompt en efficiënt.

 3. Vertrouwelijkheid
  De Redacteur zal strikte vertrouwelijkheid handhaven met betrekking tot alle materialen en informatie die tijdens het bewerkingsproces worden verkregen.

 4. Vergoeding
  Het werk van de Redacteur is vrijwillig en er zal geen financiële vergoeding worden verstrekt. Echter, EWCMI erkent de waardevolle bijdrage van de Redacteur aan de bediening.

 5. Beëindiging
  Elke partij kan dit Contract op elk moment beëindigen met voorafgaande kennisgeving.

 6. Eigendom
  Alle bewerkte materialen blijven eigendom van EWCMI.

 7. Erkenning
  Door bewerkingsdiensten aan EWCMI te verstrekken, erkent de Redacteur hun akkoord met de in dit Contract uiteengezette voorwaarden.

 Close Up Of Businessman Signing A Contract.  

Ondertekend:

 

Eagle Wings Charismatic Ministries International (EWCMI)

Datum: _______

Typ alstublieft uw volledige naam als uw handtekening.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

 

Categorie: Nederlands
Read Time: 4 mins
Hits: 624

Word Lid van Ons Wereldwijde Uitreachend Team!

Ben jij een taalliefhebber met een passie voor het wereldwijd verspreiden van geloof? Eagle Wings Charismatic Ministries (EWCMI) is actief op zoek naar toegewijde vrijwilligers om te dienen als meertalige taalredacteuren. Deze unieke kans heeft als doel onze wereldwijde impact te vergroten en geloofsgebaseerde bronnen te bieden aan ons diverse publiek.

Matteüs 28:18-20 (Tree of Life Version)

18 En Yeshua kwam naar hen toe en sprak tot hen: "Mij is alle macht gegeven in de hemel en op aarde. 19 Ga daarom op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen, door hen te dopen in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest, 20 en hun te leren dat ze zich moeten houden aan alles wat Ik jullie opgedragen heb. En wees er zeker van: Ik ben altijd bij jullie, tot het einde van de wereld."

Waarom Meertalige Taalredacteuren van Cruciaal Belang zijn voor Wereldwijde Uitreach

In onze onderling verbonden wereld is het doorbreken van taalbarrières essentieel om de tijdloze waarheden van het Evangelie effectief te communiceren. Naarmate EWCMI zijn bereik blijft vergroten, wordt het aanbieden van materialen in verschillende talen cruciaal om een breder internationaal publiek te bereiken. Onze meertalige taalredacteuren spelen een cruciale rol bij het waarborgen van nauwkeurige vertalingen, het behouden van culturele gevoeligheid en het handhaven van de authenticiteit van onze geloofsgebaseerde boodschappen.

Talen die we nodig hebben: Nederlands, Spaans, Frans, Duits, Engels, Italiaans

 • Nederlands: Voor onze bloeiende gemeenschap in Nederland en België.
 • Spaans: Om in contact te komen met de uitgebreide Spaanstalige bevolking in Latijns-Amerika, Spanje en daarbuiten.
 • Frans: Om verbinding te maken met de Franssprekende landen in Europa, Afrika en andere delen van de wereld.
 • Duits: Om ons Duitssprekende publiek in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en daarbuiten te bedienen.
 • Engels: Om onze primaire taalmaterialen te verfijnen en te verbeteren voor een wereldwijd publiek.
 • Italiaans: Om verbinding te leggen met de Italiaanssprekende gemeenschappen in Italië en andere regio's.

Jouw Rol als Meertalige Taalredacteur

Als taalredacteur bij EWCMI speel je een vitale rol bij het proeflezen en bewerken van vertalingen van onze geloofsgebaseerde inhoud om nauwkeurigheid, duidelijkheid en consistentie in jouw toegewezen taal te waarborgen. Jouw bijdragen zullen individuen van verschillende culturele achtergronden in staat stellen om diep verbinding te maken met de transformerende leerstellingen en boodschappen die we delen.

Vereisten om te solliciteren - Word Lid van Ons Geloofsgebaseerde Redactieteam!

Beheersing van de doeltaal (Nederlands, Spaans, Frans, Duits, Engels of Italiaans).
Sterke schrijf- en grammaticavaardigheden in zowel de doeltaal als het Engels.
Passie voor geloofsgebaseerde inhoud en toewijding om de integriteit van de boodschappen te behouden.
Oog voor detail en vermogen om deadlines te halen.

Hoe word je lid van Ons Meertalige Taalredactieteam

Als je een hart hebt voor wereldwijde uitreach en een passie voor taal, nodigen we je uit om deel te nemen aan ons essentiële ministerie. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  waarin je aangeeft in welke taal je geïnteresseerd bent en kort uitlegt waarom je graag wilt bijdragen aan ons taalredactieteam.

Bij Eagle Wings Charismatic Ministries omarmen we diversiteit en de rijkdom van verschillende culturen. Door lid te worden van ons meertalige taalredactieteam draag je actief bij aan onze missie om het pad van geloof te verlichten voor gelovigen over de hele wereld. Samen kunnen we een betekenisvol verschil maken door de boodschap van hoop en liefde te delen in elke hoek van de wereld. Word vandaag nog een deel van onze geloofsreis!

 

 

Pagina 1 van 2

Note: EWCMI does not underwrite, support, and does not receive any payment from the advertisements at TuneIn.

Privacy Policy

GDPR Privacy Policy

(c) EWCMI 2009-2023 Terms of Use
All Donations, Seeds, and Tithes to Eagle Wings Charismatic Ministries International are tax deductible per the Internal Revenue Code 501(c)(3) Public Charity Status 170(b)(1)(A)(i) DLN 17053243329039
  Site Seal

Login