Selecteer de taal

8100 ingrid Drive, Elgin TX 78621 +1 (512) 772-1972 info@ewcmi.us Sun-Fri 10:00 - 16:00H CST

Een Wereldwijd Podium voor Uw Geloofsvervulde Melodieën

Categorie: Nederlands
Read Time: 5 mins
Hits: 834

EagleWings Online Radio: Een Wereldwijd Podium voor Uw Geloofsvervulde Melodieën

Muziek is altijd een krachtig medium geweest om iemands geloof, emoties en overtuigingen uit te drukken. Het heeft het vermogen om harten te raken, zielen te inspireren en mensen samen te brengen. EagleWings Online Radio, een bediening van Eagle Wings Charismatic Ministries International, erkent het belang van muziek bij het verspreiden van de boodschap van het christendom en de Messiaanse beweging.

Bent u een gepassioneerde christelijke of Messiaanse artiest die zijn geloof wil delen via de universele taal van muziek? Bent u een christelijke of Messiaanse artiest met een brandend verlangen om uw geloof uit te drukken door de kracht van muziek? Zoek niet verder, want EagleWings Online Radio nodigt u van harte uit om u bij ons aan te sluiten en uw goddelijke, diepgevoelde melodieën met de wereld te delen.

 

Een Unieke Muzikale Ervaringman writing song in an authentic studio with an ac 2022 11 15 09 48 42 utc

EagleWings Online Radio is niet zomaar een gewone radiostation; het is een spirituele oase waar de kracht van geloof en muziek harmonieus samenkomen, waardoor de glorie van God wordt vergroot en harten worden geraakt door muziek. Wat EagleWings Online Radio onderscheidt, is ons unieke en diverse programma. Elke dag van de week is zorgvuldig samengesteld om een ​​unieke muzikale ervaring te bieden die aansluit bij een breed scala aan smaken en voorkeuren. Laat ons u meenemen op een reis door de week:

  1. Zondag - Kerkdag: Zondagen zijn gewijd aan de essentie van aanbidding. We vieren deze dag met een rijke verscheidenheid aan muziekstijlen, waaronder Hymnen, Klassiek, Christelijke aanbidding, Brass van het Leger des Heils, Koor en Messiaanse aanbidding. Laat uw melodieën de ether vullen terwijl u zich onderdompelt in de heilige sfeer.

  2. Maandag - Messiaans en Hedendaags Christelijk: Begin uw week met een betoverende mix van Messiaanse en hedendaagse christelijke muziek. Deze genres veroveren harten en zielen en vullen de ether met opbeurende boodschappen van hoop, liefde en geloof.

  3. Dinsdag - Gospel: Laat de krachtige en zielroerende melodieën van Gospel muziek uw geest verkwikken. Gospel heeft een unieke manier om de diepten van onze zielen aan te raken en ons te herinneren aan de onwankelbare genade en goedheid van God.

  4. Woensdag - Country, Bluegrass en Southern Gospel: Ervaar de charme en eenvoud van Country, Bluegrass en Southern Gospel muziek. Deze genres roepen een gevoel van nostalgie en zuiverheid op, en bieden comfort en inspiratie aan iedereen die luistert.

  5. Donderdag - Internationale Dag: Vier de rijke verscheidenheid aan culturen en talen terwijl we muziek uit de hele wereld presenteren. Van de betoverende klanken van het Midden-Oosten en Azië tot de meeslepende ritmes van Europa en de Amerika's, benadrukt onze Internationale Dag de universele taal van aanbidding.

  6. Vrijdag - Voorbereiding op Shabbat: Terwijl we vertragen en ons voorbereiden op Shabbat, omvat onze muziekkeuze een mix van Messiaanse melodieën, lofprijzing en aanbidding, en Southern Gospel. Laat de melodieën u leiden naar een staat van vrede en reflectie terwijl u de heiligheid van de dag binnengaat.

  7. Zaterdag - Shabbat en Kinderprogrammering: Onze zaterdagen beginnen met twee uur boeiende kinderprogrammering, waarbij een ruimte wordt gecreëerd waar jonge harten via opbeurende muziek contact kunnen maken met God. De rest van de dag staat in het teken van devotionele muziek, wat zorgt voor een serene en vredige sfeer voor persoonlijke reflectie en toewijding.

Betrokken raken

Bij EagleWings Online Radio waarderen we de ongelooflijke impact die artiesten zoals u op de wereld kunnen hebben. We nodigen u uit om deel uit te maken van onze muzikale familie en uw geloof te delen via uw unieke artistieke expressie.

Betrokken raken is eenvoudig! Neem contact met ons op via e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en deel uw muzikale creaties met ons. Ons toegewijde team zal uw inzendingen prompt beoordelen en u de gelegenheid bieden om uw talent op ons station te presenteren.

U kunt afstemmen op EagleWings Online Radio via TuneIn op https://tunein.com/radio/Eagle-Wings-Online-Radio-s281672/.

Voor gebruikers van Alexa, zeg gewoon: "Alexa, speel EagleWings online radio" of "Alexa, speel E.W.C.M.I." om uzelf onder te dompelen in de betoverende melodieën die we te bieden hebben.

Voor meer informatie en updates, bezoek onze websites op https://ewcmi.com/ en https://ewcmiradio.com.

Sluit u aan bij EagleWings Online Radio en laat uw geloofsvervulde melodieën resoneren met harten over de hele wereld. Samen kunnen we een krachtige symfonie van aanbidding, liefde en eenheid creëren, levens transformeren en zielen raken door de goddelijke taal van muziek.

 

Pst. Chris.

Webmaster

Privacy Policy

GDPR Privacy Policy

(c) EWCMI 2009-2023 Terms of Use
All Donations, Seeds, and Tithes to Eagle Wings Charismatic Ministries International are tax deductible per the Internal Revenue Code 501(c)(3) Public Charity Status 170(b)(1)(A)(i) DLN 17053243329039
  Site Seal

Login